Webredactie

 
 
Video

Kim Schelfhout is arbeidster en vakbondsafgevaardigde. "De gewone werkmens wordt vaak benadeeld. Ik zie vanuit de politiek niet veel steun komen. Ik ben ook al heel vaak teleurgesteld geweest in de politiek. Ik heb enige tijd geleden de PVDA beter leren kennen en ik ben er rotsvast van overtuigd dat dat de partij is die opkomt voor de gewone werkmens. En daarom stem ik PVDA."

Video

Daan Stuyven, beter gekend als Daan, is één van de tientallen prominenten die de stemoproep “Ik versterk links” onderschrijft. Hij wil graag Peter Mertens, voorzitter van PVDA+, verkozen zien in het federale Parlement. 
“Hoe linkser, hoe dieper de bas, en dan krijgt uw liedje pas kloten. Je hebt dan ook nog een stem nodig. Als zanger ken ik natuurlijk het belang en de waarde van een stem. Als je gaat stemmen, wat ik echt wel hoop dat je gaat doen, denk dan ook eens aan het belang van een echte diepe linkse basnoot”, zo vertelt Daan in dit filmpje.

Video

"Alleen het programma van de Partij van de Arbeid leunt zeer dicht aan bij wat wij als vakbonden willen veranderen in de toekomst. Daarom stem ik op 25 mei voor de PVDA", vertelt vakbondsman Danny Pauwels. 

Video

Patrick De Rudder ijverde mee voor de volksraadpleging tegen de privatisering van de huisvuilophaling in Sint-Niklaas. Hij roept nu op om op 25 mei te stemmen voor wie de mannen van de vuilkar door dik en dun is blijven steunen: PVDA+.

Video

"Het dalen van de prijs van een aantal geneesmiddelen dat is te danken aan de samenwerking met de PVDA." Maar KWB-voorzitter Koen Steel heeft nog andere redenen om op 25 mei PVDA+ en Peter Mertens te stemmen. #ikversterklinks

Video

"Wij zijn allemaal Belgen. En in de constitutie staat dat wij allemaal gelijk zijn voor de wet. Ik wil dat niet enkel lezen, ik wil dat voelen." Daarom stemt Rachida Ahali PVDA+ op 25 mei. En u?

Video

Kunstenares Geertrui Daem vertelt hoe het Tijl Uilenspiegel verhaal nog even actueel is als vroeger. En waarom ze op 25 mei dus op Peter Mertens en PVDA+ stemt.

Video

"Als je niet geïnteresseerd bent in een ander, blijf dan thuis!" Maar is dat de enige tip die woordkunstenaar Paul Schrijvers heeft voor de verkiezingen van 25 mei? #vk14 #vk2014 #ikversterklinks

Video

"Om nog een beetje onafhankelijk te kunnen zijn, is een consequent linkse tegenmacht die mobiliseert van onderuit cruciaal." Cultuurfilosoof Robrecht Vanderbeeken versterkt links. En stemt dus PVDA+ op 25 mei. #ikversterklinks

Video

Ben Rottiers, 'Pol' uit FC De Kampioenen, is het meer dan beu. Nu de succesvolle serie definitief van het scherm verdwijnt, richt de bekende acteur zich in een opmerkelijke videoboodschap tot heel televisiekijkend Vlaanderen. "Ik laat mij niet temmen."

Pagina's